Jij in de watten,
je business een boost! 

Hoe zou het zijn om jezelf helemaal te laten verwennen,⁠
je te laten betoveren door het prachtige Oostenrijkse berglandschap,
te genieten van waanzinnig eten,
een luxe spa,
alle tijd en ruimte om te doen wat JIJ wilt
én je business te laten groeien?

Dit doe je met gelijkgestemde onderneemsters en een waardevol (ipv overvol) programma!

Alle hanni workations zijn vol luxe, je wordt helemaal in de watten gelegd en hebt zo de mentale en praktische rust om AAN je bedrijf te werken én echt te genieten. Je krijgt gegarandeerd nieuwe inzichten en focus. Er is alle tijd en ruimte om volledige te ontspannen, geïnspireerd te raken en veel te creëren.

Genieten van de me-time, culinaire verwennerijen, de prachtige omgeving in de bergen en de groep. Niets moet, alles mag. Echt even uitzoomen en vanuit een nieuw perspectief naar jezelf en je bedrijf kijken. 

Welke editie gun jij jezelf én je bedrijf?

⭐️ eindejaarsWORKATION in december 2022 met Sharona Bolander

⭐️ 21 mei 2023: programma coming soon

⭐️ 17 september 2023: programma coming soon

 

Claim nu de early bird aanbiedingen! 

Welke editie past bij jou?

eindejaarsWORKATION:
11 december 2022

December is de perfecte tijd voor een workation. Want voordat je het weet word je in deze maand meegevoerd door van alles en nog wat, vooral dingen die anderen belangrijk vinden. Niet als je er nu voor kiest jezelf deze eindejaarsWORKATION met Sharona Bolander als gastspreker te gunnen.

Sharona is niet zomaar een business coach, zij gaat veel verder en combineert marketing, strategie en innerwork.

Tijdens deze workation combineren we innerwork & praktische business sessies. Met als eindresultaat een concreet marketing jaarplan voor 2023. Een authentieke en slimme strategie waarmee je dichtbij jezelf blijft. Verder dan one-size-fits-all strategieën en je wordt geholpen om een nieuwe manier van marketing te creëren die echt bij jezelf past.

De ideale start voor jou en je bedrijf van het nieuwe jaar.

Je bent er al bij vanaf € 1.490,- << claim daarvoor vòòr 4 oktober de early bird aanbieding!

Geplande edities 2023:

Tijdens de hanni workations is #workhardplayhard veel meer dan een hashtag. Alle tijd en ruimte om volledig te ontspannen, geïnspireerd te raken en veel te creëren.

Het programma is zoals altijd waardevol ipv overvol.

Zet de volgende data snel in je agenda:

⭐ 21 – 26 mei 2023

⭐ 17 – 22 september 2023

Heb jij zin in een hanni workation? Echt even uitzoomen en vanuit een nieuw perspectief naar jezelf en je bedrijf kijken. Ga dan mee!

Laat nu (helemaal vrijblijvend) weten dat je interesse hebt door via de knop hieronder een appje te sturen, zo scoor je de beste prijs en hoor je als eerste meer informatie over het programma.

Op dit moment geldt de early bird voor deze twee edities en ontvang je € 200,00 korting!

Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

Ervaringen van eerdere workation-gangers:

Maren Banus: “Deze workation is echt de beste beslissing van dit jaar geweest!”

Jill van der Woude – Hubner: “Wauw! Ik raak er niet over uitgepraat: Hoe geweldig was de workation van Hanneke! Deze workation is niet te missen in je ondernemersreis. Want echt, deze geweldige vrouw weet precies waar je behoefte aan hebt tijdens een workation. Niet een volgepland programma waarbij je alsnog de hele week drukte ervaart. Maar vrijheid (en mega veel ideeën) om te doen waar jij behoefte aan hebt op een ongelofelijk veelzijdige locatie. Van ontspanning, tot inspiratie, tot plezier, tot waardevolle sessies én met verrukkelijk eten. Het bevat werkelijk alle ingrediënten voor een geslaagde workation. En of dit nu is achter je laptop boven op de berg, met een boek in de wellness, of met alle inzichten die je opdoet door de mede (super inspirerende) ondernemers. Je gaat naar huis met een flow die je wilt vasthouden en echt een letterlijke helikopterview van jouw bedrijf. Vol energie om verder te knallen richting jouw levensmissie. Hanneke keep doing what you do!”

Romy van Keulen: “De workation van Hanneke heeft me in zoveel opzichten nieuwe energie opgeleverd! Een week lang nergens over nadenken behalve over hoe je jouw bedrijf wil zien groeien. En daaruit zoveel nieuwe inspiratie en energie putten, dat je juist NA de workation als een speer gaat! Het hotel, Hanneke, het eten, je bed, het uitzicht, de gondel & wandelen in de bergen, het was allemaal ZO comfortabel, relaxt en familiair. Echt, gun jezelf deze week!”

Gioia Gerritse: “De Workation bij Hanneke was in 1 woord “Magisch”. Je weet van tevoren dat de omgeving prachtig, het hotel luxe en het eten heerlijk is. Maar het was zo veel meer dan dat! Je komt echt in een hele fijne bubbel, waar je zélf mag weten waar jij behoefte aan hebt. Liever een paar uur werken – in de werkruimte, op terras óf bovenop de berg – of een middagje in de spa vertoeven? Alles kan. De groep was geweldig, iedereen liet elkaar vrij, was er voor elkaar als dat nodig was en er was ook vooral veel tijd voor gezelligheid. Werken, genieten en elkaar inspireren; dat kan allemaal!”