Super-de-luxe workation in de Oostenrijkse bergen

Knallen voor je bedrijf in een luxe hotel in de bergen? Dat is drie-dubbel genieten.

Stap uit je eigen vertrouwde omgeving met je vaste routines en dagelijkse werk. Even niets anders dan werken AAN je bedrijf en met niemand rekening hoeven houden.

Tegelijkertijd ben je niet alleen: nee, je omringt je ondernemers in een prachtige omgeving. Connecten en zien hoe zij dingen aanpakken, samen knallen en sparren over hoe je jouw bedrijf nog verder kunt brengen.

Tijdens de hanni workation laat jij je een week helemaal verwennen;
Je wordt betoverd door het prachtige Oostenrijkse berglandschap,
geniet van het waanzinnige eten,
de luxe spa,
en je hebt alle vrijheid en ruimte om te doen wat jij wilt.

Er is een waardevol ipv overvol programma zodat je precies de juiste balans hebt tussen nieuwe lessen leren, groeien én genoeg tijd en energie om er ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan en alles te verwerken.

Je krijgt gegarandeerd nieuwe inzichten en focus. Er is alle tijd en ruimte om volledige te ontspannen, geïnspireerd te raken en veel te creëren.

Genieten van me-time, culinaire verwennerijen, de prachtige omgeving in de bergen en de groep. Niets moet, alles mag. Echt even uitzoomen en vanuit een nieuw perspectief naar jezelf en je bedrijf kijken.

waar #workhardplayhard
meer is dan een hashtag.

Je bedrijf loopt lekker, niets te klagen zou je zeggen en daar hou je ook niet van.

En toch; er blijft altijd wel iets liggen!

🙈 Je hebt geen tijd (of maakt geen tijd) om je geniale ideeën uit te werken.

🙉 Je blijft belangrijke keuzes uitstellen.

🙊 Je wordt geleefd door je agenda (en/of je mailbox).

🐒 Je wil verder groeien, maar wel op je eigen voorwaarden en niet ten koste van alles.

🐵 Je bent toe om met een frisse blik naar je bedrijf te kijken.

 

Denk jij bij één of zelfs meerdere van deze punten: “Ja, dat gaat over mij!” – dan is deze hanni workation perfect voor jou!

Door de ogen van …

MOVE MOUNTAINS en laat je betoveren.

In deze video beleef je de hanni workation door de ogen van Annelies. Zij was in september 2022 voor de tweede keer mee en deze beelden schoten we tijdens de week met ongeveer het slechtste weer van het jaar, moet je na gaan 😉.

Zie jij jezelf de week ook wel zo beleven?

🏔️ Slapen in een privé-kamer

🏔️ Eten: de hele dag door en niet normaal lekker

🏔️ Co-working ruimte waar je altijd kunt (net)werken

🏔️ Geniet van het magische berglandschap met de gondel direct naast de hoteldeur

🏔️ Groei tijdens het waardevolle (ipv overvolle) programma

🏔️ Relax in de luxe spa met verwarmde zwembaden & sauna’s

🏔️ Brainstormen & sparren doe je overal met de andere ondernemers

Wat is er allemaal inbegrepen?

✔️ 5 – 7 Hotelovernachtingen in @hotelriederalm met een privékamer voor jou alleen 

✔️ Een luxe spa met verwarmde zwembaden en sauna’s, … (met apart gedeelte exclusief voor volwassenen, daarnaast ook een family gedeelte met glijbaan etc.)

✔️ 3/4e pension; dit is ontbijt + buffet in de namiddag + avond eten (5 gangen op sterrenniveau)

>> via www.riederalm.com vind je nog meer informatie over het hotel

✔️ Co-working: en aparte ruimte in het restaurant gedeelte van het hotel waar we fijn kunnen werken, inclusief gratis WiFi natuurlijk.

✔️ Uniek programma gemaakt voor zakelijke & persoonlijke groei: altijd waardevol ipv overvol.

✔️ Dagelijks 2 keer gratis met de gondel naar boven de berg op en naar beneden (tijdens de december editie: 1 keer per verblijf!). Je kunt ook bij het middenstation uitstappen en daarna weer verder naar boven gaan of andersom. Oh en trouwens: de gondel is letterlijk direct naast de hoteldeur!

✔️ Tips om de omgeving te verkennen. Daarnaast denk ik natuurlijk graag spontaan en weersafhankelijk met je mee.

✔️ Ik (Hanneke) ben als contactpersoon 24/7 voor je bereikbaar en help ik je als local graag! Ook vanaf het moment dat je je aanmeldt, zal ik je helpen waar ik kan in de voorbereiding.

“Deze workation is echt de beste beslissing van dit jaar geweest!”

– Maren Banus –

move

of relax 😉. 

Het doel van jouw workation bepaal jezelf. Van ruimte vinden voor ideeën die al lang spelen tot AAN je bedrijf werken en concreet dat ene project uitwerken. Je hebt alle vrijheid. Dus of je nou die ingeving krijgt tijdens een sportieve bergwandeling of juist de ontspanning ervaart in de spa waar je al zo lang naar snakt.

mountains

🚠

De prachtige bergen, de andere ondernemers die mee zijn en de luxe van het hotel zorgen er samen voor dat jij bergen kan verzetten. Je ervaart hoe je kunt ondernemen helemaal op jouw eigen voorwaarden. Je proeft aan de lifestyle die je na de workation ook mee naar huis neemt.

Ervaringen van eerdere workation-gangers:

Anouk Martens: “Als ondernemer doe je veel alleen en is het vaak een one-man show. Iedereen zit op zijn eigen eilandje en soms voelt dat eenzaam. Daarom wilde ik in 2022 meer connecten met andere ondernemers en zien hoe zij dingen aanpakken. Daarvoor is een workation de perfecte gelegenheid. Je kunt samen knallen en sparren over hoe je jouw bedrijf nog verder kunt brengen. Super fijn hoe dit heeft uitgepakt, met een groep ondernemers die allemaal een beetje in hetzelfde schuitje zitten ❤️

Het was ontzettend fijn om even uit je normale omgeving te zijn. Door de workation heb ik ingezien hoe je kunt ondernemen vanuit je eigen voorwaarden. Je zit met een groep ondernemers die inspireren en waarmee je nieuwe plannen kunt bedenken, maar er is geen druk om niet naar je kamer te mogen of je even terug te trekken. De workation heeft voor mij veel nieuwe deuren geopend en de rust die je er voelt is denk ik voor iedere ondernemer een must om eens te ervaren. 💫”

Romy van Keulen: “De workation van Hanneke heeft me in zoveel opzichten nieuwe energie opgeleverd! Een week lang nergens over nadenken behalve over hoe je jouw bedrijf wil zien groeien. En daaruit zoveel nieuwe inspiratie en energie putten, dat je juist NA de workation als een speer gaat! Het hotel, Hanneke, het eten, je bed, het uitzicht, de gondel & wandelen in de bergen, het was allemaal ZO comfortabel, relaxt en familiair. Echt, gun jezelf deze week!”

Michelle van Zwieten: “Ik besloot om mee te gaan op de workation van Hanneke om even bewust weg te stappen uit mijn eigen vertrouwde omgeving, de routine en het vaste werk. Even niets anders dan werken aan mijn bedrijf en met niemand hoeven rekening houden. Ik zag het als cadeau aan mijzelf en dat werd het zeker. Het was fijn om mij te omringen met ondernemers in een prachtige omgeving. De bergen, de rust en de luxe van het hotel, het bleek nog beter en mooier dan de foto’s.

Ik kwam aan in het hotel met een berg aan verwachtingen voor mijzelf. Ik moest en zou eindelijk fysiek dingen uitwerken want daarvoor had ik immers vrij voor genomen. Fysiek kwam er uiteindelijk niets op papier maar het resultaat van de workation was veel fijner. Ik had meer rust in mijzelf, ik had weer even volledig kunnen ontspannen en kreeg de bevestiging dat wat ik doe goed is. Ik kreeg heel veel ideeën mee van de andere ondernemers en kwam met meer vertrouwen van de workation terug.”

Komende edities

⭐ 10 – 15 december 2023 – Eindejaarseditie

5 overnachtingen: van zondag tot vrijdag.

Óf je gaat voor de deluxe variant en gunt jezelf nog een of twee nachtjes extra. Je blijft dan tot zaterdag of zondag.

Het programma en alle details worden later bekend gemaakt, zoals altijd natuurlijk waardevol ipv overvol.

Weet jij nu al dat je er sowieso bij wil zijn? Meld je dan nu al aan en maak gebruik van de early bird korting van € 200 >>

  • Voor 5 nachten betaal je ipv € 1890,-, nu € 1690,-
  • Voor 6 nachten betaal je ipv € 2120,-, nu € 1920,-
  • Voor 7 nachten betaal je ipv € 2340,-, nu € 2140,-

Ga je mee? Stuur me via de knop hieronder een Whatsapp berichtje (dit nummer kun je niet bellen) en dan plannen we een kennismakingsgesprek in.

*mocht de knop hierboven niet werken bij jou of stuur je sowieso liever een mailtje dan een Whatsapp bericht, stuur dan een mail naar hallo@hanni.nl.

⛰️ Drie edities in 2024:

Ben jij erbij tijdens een van de workation edities in 2024?

12 tot 17 mei
> of tot 18 of 19 mei

15 tot 20 september
> of tot 21 of 22 september

8 tot 13 december
> of tot 14 of 15 december

Weet jij nu al dat je er sowieso bij wil zijn? Meld je dan nu al aan en maak gebruik van de early bird korting van € 200 >>

  • Voor 5 nachten betaal je ipv € 1940,-, nu € 1740,-
  • Voor 6 nachten betaal je ipv € 2170,-, nu € 1970,-
  • Voor 7 nachten betaal je ipv € 2390,-, nu € 2190,-

Ga je mee? Stuur me via de knop hieronder een Whatsapp berichtje (dit nummer kun je niet bellen) en dan plannen we een kennismakingsgesprek in.

*mocht de knop hierboven niet werken bij jou of stuur je sowieso liever een mailtje dan een Whatsapp bericht, stuur dan een mail naar hallo@hanni.nl.

voorbeeld programma van een eerdere editie:

thema eindejaarsWORKATION:

Wie is hanni?

Ik ben Hanneke, maar jij mag natuurlijk hanni zeggen ;). 

Ik ben een levensgenieter, een ondernemer, een content-marketeer, een hondenmens, een ski-liefhebber, …

Je merkt het al; ik ben en doe van alles en dat vind ik heerlijk! Ik geloof dat je juist door 100% van het leven te genieten en helemaal op je eigen manier de dingen te doen waar je gelukkig van wordt, je juist dan ook zakelijk succes zult behalen. En dan geldt ook weer: JOUW succes, dus echt jouw ambities en doelen *en niet die van iemand anders of de maatschappij*.

Sinds mijn studententijd ben ik al actief geïnteresseerd in marketing en nadat ik mijn verzamelde kennis mocht inzetten als marketeer voor een 4-sterren superior hotel in Oostenrijk en het toeristische skigebied Saalbach-Hinterglemm, ben ik begonnen als freelancer. 

Als freelance marketeer heb ik door de jaren heen velen ondernemers mogen helpen met online marketing, vormgeving, social advertising en videomarketing. Sinds september 2020 kan ik mijn creatieve ondernemerschap combineren met mijn andere passies, namelijk het creëren van gastvrijheid en mijn interesse in het menselijk gedrag. In de workations die ik organsieeer komt dit allemaal samen. 

Gastvrouw ben ik sinds mijn 14e al in hart en nieren en als NLP Master Practitioner beschik ik over vele technieken en tools om onderneemsters de resulaten te laten bereiken waarnaar ze verlangen.

De puzzelstukjes vielen in elkaar toen “hanni” ontstond. De luxe workations waar ambitieuze ondernemers samenkomen, groeien én genieten.

& waarom is de workation dan hier in Oostenrijk, in Leogang, in hotel Riederalm?
Omdat het hier geweldig is: het berglandschap, het hotel, het eten ;), …

In 2010 kwam ik voor het eerst naar Leogang als skilerares en nu ik al meer dan 10 jaar in deze prachtige regio woon, zijn de bergen nog steeds iedere dag een cadeautje voor me. 

Ik wil hier waarschijnlijk nooit meer weg en deel dit mooie stukje aarde graag met jou!

Waarom op workation?

Creativiteit & productiviteit
Wetenschappers en gedragspsychologen zijn het er al lang over eens: ontspanning zorgt voor meer creativiteit en productiviteit.

Ander perspectief
Een andere omgeving geeft je letterlijk een ander perspectief. Je kunt je bedrijf van een afstandje bekijken en zit niet midden in je dagelijkse ritme en taken.

Effectiviteit
Je zult automatisch al veel effectiever werken. Misschien ken je Parkinson’s Law wel en dat geldt helemaal tijdens een workation. In 1958 schreef Cyril Northcote Parkinson het al in zijn boek: ‘’Work expands so as to fill the time available for its completion’’. Dus als je voor een bepaalde taak een week de tijd hebt, zal je ook die hele week gebruiken. En als iets morgen klaar moet zijn, dan zal het ook lukken tot morgen. Omdat je tijdens een workation ook heerlijk wil genieten van de plek waar je bent en dat niet een week later ook nog gaat, geldt Parkinson’s Law nog sterker.

Netwerken met verbinding
Een workation is de perfecte manier om te netwerken en écht verbinding met elkaar aan te kunnen gaan. Op een netwerkevent is er vaak weinig tijd om echt met elkaar de diepte in te gaan, tijdens een workation gaat dit veel gemakkelijker.

Motivatie & energie
En vergeet niet de motivatie en energie boost die je krijgt van een workation. Door een workation te kiezen die helemaal past bij de lifestyle die jij wilt leven, motiveert het je alleen maar weer meer om te knallen met je bedrijf voor die lifestyle.

Nog meer enthousiaste reviews:

Janny van der Laan : Ik had behoefte aan een workation. In een fijne omgeving, met ondernemers om te kunnen sparren en met ook echt de mogelijkheid om te kunnen werken.

In een facebookgroep een oproep geplaatst. Er kwamen veel reacties van workations met bomvolle programma’s. De moed zonk me al bijna in de schoenen. Er kwam een reactie van een oud deelnemer aan de workation van Hanneke en daarna heb ik contact gehad met Hanneke zelf. Ik werd direct gerustgesteld. Er was een programma maar, je mag zelf aanvoelen of je daar op dat moment behoefte aan hebt. Ook mijn andere twijfel; ik heb een tarwe-allergie en eet ook nog eens vegetarisch kon Hanneke snel wegnemen. Dit was geen probleem.

En oh… wat heb ik genoten. Heerlijk echt de tijd voor mezelf en mijn bedrijf genomen, volop kunnen sparren met andere ondernemers, wandelingen in de natuur gemaakt, optimaal van de sauna genoten en heerlijk gegeten. En, de workshops waren een hele mooie aanvulling op de workation en mijn proces op dat moment.

Deze week Oostenrijk heeft me echt weer een nieuwe boost gegeven. Ik heb weer volop plannen voor mijn bedrijf. En, ben nog steeds volop bezig met het uitwerken hiervan.

Kortom, de workation van Hanneke is een cadeautje voor jezelf en voor je bedrijf.  Niet twijfelen maar doen. 

Saskia Huizer: “De workation bij Hanneke overtrof nog meer mijn verwachtingen. Naast een fantastisch hotel met heerlijke eten en geweldige faciliteiten vond deze workation plaats in een sprookjesachtige omgeving. Een omgeving waar ik heb kunnen werken, kunnen genieten, kunnen leren en heel hard kunnen lachen. 
De workshops van Hanneke en de andere sprekers waren leerzaam en de gesprekken met de andere ondernemers waren inspirerend. Tijdens de workation was er voldoende vrijheid om alleen of met de groep te kunnen relaxen.
Op weg naar huis besefte ik mij pas hoeveel deze week mij heeft opgeleverd zowel op zakelijk als persoonlijk gebied. Als het even kan ben ik er op een van de volgende edities graag weer bij. Dank je wel lieve Hanneke!

Gioia Gerritse: “De Workation bij Hanneke was in 1 woord “Magisch”. Je weet van tevoren dat de omgeving prachtig, het hotel luxe en het eten heerlijk is. Maar het was zo veel meer dan dat! Je komt echt in een hele fijne bubbel, waar je zélf mag weten waar jij behoefte aan hebt. Liever een paar uur werken – in de werkruimte, op terras óf bovenop de berg – of een middagje in de spa vertoeven? Alles kan. De groep was geweldig, iedereen liet elkaar vrij, was er voor elkaar als dat nodig was en er was ook vooral veel tijd voor gezelligheid. Werken, genieten en elkaar inspireren; dat kan allemaal!”

Lotte Schoots: “Hanneke is een super bevlogen, hartverwarmende gastvrouw, die ervoor zorgt dat het je aan niets ontbreekt en elk moment voor de deelnemers van de workation klaar staat. Je kunt het zo gek niet bedenken, of Hanneke regelt het voor je.”

Elisha Laisina: “De workation van Hanneke is in 1 woord FANTASTISCH! Ik heb echt zooo’n heerlijke week gehad in Oostenrijk! De omgeving, het hotel, alle lieve vrouwen die mee waren, de interessante sessies, de gezellige diners, de spontane dansavond in de bar. Het was écht een top week.
Daarnaast is Hanneke echt de allerliefste en beste gastvrouw die je je kunt wensen. Van de voorbereiding, tot tijdens de week zelf én achteraf. Alles is tot in de puntjes geregeld en Hanneke zorgt ervoor dat iedereen een top week heeft. Dankjewel voor alles Han. ❤️”

Meestgestelde vragen:

Ik wil graag met mijn business buddy komen en een kamer delen, is dat goedkoper?

Ja, dat kan in een tweepersoonskamer. De prijs per persoon is dan iets lager. Stuur me een mailtje naar hallo@hanni.nl en ik laat je alles (helemaal vrijblijvend) weten.

Hoe betaal ik de workation? En is er een aanbetaling?

Je betaalt een deel vooraf: € 450,00. De rest van het bedrag betaal je gewoon ter plaatse in het hotel (contant, pinpas, creditcard mogelijk).
Het is ook mogelijk om te betalen in meer termijnen, het volledige bedrag moet dan bij vertrek voldaan zijn.

Hoe kom ik naar Leogang?

Het vervoer van en naar het hotel moet jezelf regelen, ik ben natuurlijk graag behulpzaam. Misschien kun je samen met één van de andere deelnemers rijden (want met de auto raad ik aan). Er gaan er (nacht)treinen. Mocht je voor deze optie gaan, kan ik je bijvoorbeeld vanaf Wörgl ophalen of meehelpen bij de transfer naar Leogang. En hetzelfde geldt voor vluchten naar Salzburg met Transavia. 

Heb je vragen over het vervoer? Neem dan gewoon contact met me op, dan kan ik met je meedenken over de mogelijkheden.

Ik heb een andere vraag

Staat jouw vraag er niet tussen? Of twijfel je of de workation iets voor jou is? Mail me dan gerust op hallo@hanni.nl.