VoorjaarsWORKATION

27 maart tot 1 april 2022

Deze workation is een cadeautje voor jezelf én je bedrijf!

Jij beslist of je aan de slag wil gaan met dat ene project wat al maanden op je to do lijst staat, of je bent gewoon lekker bezig met je “normale” werkzaamheden bezig. 

Wat natuurlijk ook kan is de hele week vrij houden en vooral genieten van de prachtige bergen van Oostenrijk, het fijne hotel en de groep gelijkgestemde ondernemers. Het is jouw keuze, alles is goed!

Zakelijke groei door heel veel te genieten!

Unieke workation in Leogang, Oostenrijk

5, 6 of 7 nachten vanaf 27 maart 2022

Gun jezelf en je bedrijf een weekje weg uit je dagelijkse omgeving om echt te kunnen genieten en lekker aan je business te werken. Het prachtige berglandschap, de luxe van het hotel en de energie van de workation-club zorgen voor de magie die je nodig hebt. 

Ik geloof dat je juist door 100% van het leven te genieten en helemaal op je eigen manier de dingen te doen waar je gelukkig van wordt, je juist dan ook zakelijk succes zult hebben.

100% van het leven genieten, helemaal op je eigen manier doen waar je gelukkig van wordt. Juist dan creëer je ook zakelijk succes. Dat is wat ik geloof. Bij mij is work hard play hard meer dan een hashtag. 

Om deze reden organiseer ik ook deze workation. Ik kon de ideale reis voor mij niet vinden. Ik wilde namelijk graag werken én op vakantie zijn. De georganiseerde workations die ik vond, hadden een bomvol programma.  Hierdoor kreeg ik het gevoel dat: 

  • ik geen tijd over zou hebben om daadwerkelijk aan mijn bedrijf te werken.
  • ik niet aan alles van het programma mee zou willen doen en dan niet meer echt deel van de groep zou zijn.
  • er vrijwel geen vrije tijd en me-time op de bestemming overblijft.

Deze hanni-workation is daarom juist niet overvol en jouw eigen wensen en vrijheid staan centraal. Ja, er is een heel waardevol programma en meer dan genoeg te doen – maar jij beslist. Misschien heb je op dat moment meer zin om aan het werk te gaan, te ontspannen in de wellness of op de berg te genieten. 

Dit krijg je allemaal: 

✔️ Hotelovernachtingen in @hotelriederalm met een privékamer voor jou alleen 

✔️ Een luxe spa met verwarmde zwembaden en sauna’s, … (met apart gedeelte exclusief voor volwassenen, daarnaast ook een family gedeelte met glijbaan etc.)

✔️3/4e pension; dit is ontbijt + buffet in de namiddag + avond eten (5 gangen op sterrenniveau)

>> via www.riederalm.com vind je nog meer informatie over het hotel

✔️ Een aparte ruimte in het restaurant gedeelte van het hotel waar we fijn kunnen werken, inclusief gratis WiFi natuurlijk.

✔️ Uniek programma gemaakt voor zakelijke & persoonlijke groei: bekijk hieronder de programma highlights.

>> Ik geloof dat de mooiste en waardevolste gesprekken ontstaan in het moment en niet gepland. Bijvoorbeeld bij een fijne activiteit, een lekker diner of tijdens een korte wandeling met prachtig uitzicht. Het programma zit vooral niet té vol en niets is verplicht. Dus je kunt echt ontspannen en genieten, hierdoor stroomt jouw energie en ga je vol inspiratie en concrete acties naar huis.

✔️ Tijdens je verblijf kun je één keer gratis met de gondel (direct naast het hotel) naar boven de berg op en naar beneden. Dit kun je gebruiken om te rodelen of te wandelen of gewoon lekker boven van het uitzicht genieten. LET OP: skiën en/of snowboarden is NIET inbegrepen – je kunt natuurlijk wel zelf een skipas kopen en genieten van de pistes van skigebied Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn, direct naast het hotel!

✔️ Tips van mij om de omgeving te verkennen. Daarnaast denk ik natuurlijk graag spontaan en weersafhankelijk met je mee.

✔️ Ik (Hanneke) ben als contactpersoon 24/7 voor je bereikbaar en help ik je als local graag!

Programma highlights

Q&A met Sanny & Jorg Ruis (@sannyzoektgeluk & @jorgruis)

In een ontspannen setting kun je Sanny & Jorg het hemd van het lijf vragen. Alles wat je wilt weten over ondernemerschap, mindset, geluk, succes, zichtbaarheid, YouTube en andere thema’s beantwoorden deze twee rasondernemers voor je. 

Sessie met Jorg Ruis: “Word een autoriteit in jouw vakgebied“In deze interactieve sessie deelt Jorg wat hij normaal alleen deelt in zijn Mastermind-traject voor meer bekendheid, klanten en winst als ondernemer.

De meest zichtbare ondernemingen zijn unieke ondernemingen. Bedrijven die opvallen, die het net even anders doen en die hun speciale kracht laten zien. Het is Jorg zijn superpower om die essentie in jouw bedrijf naar boven te halen. In deze sessie ga je samen met Jorg stap voor stap aan de slag en leer je hoe je een écht merk bouwt en een instant authority wordt in jouw industrie.

Ervaringen van eerdere workation-gangers:

Maren Banus: “Deze workation is echt de beste beslissing van dit jaar geweest!”

Elisha Laisina: “De workation van Hanneke is in 1 woord FANTASTISCH! Ik heb echt zooo’n heerlijke week gehad in Oostenrijk! De omgeving, het hotel, alle lieve vrouwen die mee waren, de interessante sessies, de gezellige diners, de spontane dansavond in de bar. Het was écht een top week.
Daarnaast is Hanneke echt de allerliefste en beste gastvrouw die je je kunt wensen. Van de voorbereiding, tot tijdens de week zelf én achteraf. Alles is tot in de puntjes geregeld en Hanneke zorgt ervoor dat iedereen een top week heeft. Dankjewel voor alles Han. ❤️”

Gioia Gerritse: “De Workation bij Hanneke was in 1 woord “Magisch”. Je weet van tevoren dat de omgeving prachtig, het hotel luxe en het eten heerlijk is. Maar het was zo veel meer dan dat! Je komt echt in een hele fijne bubbel, waar je zélf mag weten waar jij behoefte aan hebt. Liever een paar uur werken – in de werkruimte, op terras óf bovenop de berg – of een middagje in de spa vertoeven? Alles kan. De groep was geweldig, iedereen liet elkaar vrij, was er voor elkaar als dat nodig was en er was ook vooral veel tijd voor gezelligheid. Werken, genieten en elkaar inspireren; dat kan allemaal!”

Wie is hanni?

Ik ben Hanneke, maar jij mag natuurlijk hanni zeggen ;). 

Ik ben een levensgenieter, een ondernemer, een marketeer met liefde voor video, een hondenmens, een ski-liefhebber, …

Je merkt het al; ik ben en doe van alles en dat vind ik heerlijk! Ik geloof dat je juist door 100% van het leven te genieten en helemaal op je eigen manier de dingen te doen waar je gelukkig van wordt, je juist dan ook zakelijk succes zult behalen. En dan geldt ook weer: JOUW succes, dus echt jouw ambities en doelen *en niet die van iemand anders of de maatschappij*.

Sinds mijn studententijd ben ik al actief geïnteresseerd in marketing en nadat ik mijn verzamelde kennis mocht inzetten als marketeer voor een 4-sterren superior hotel in Oostenrijk en het toeristische skigebied Saalbach-Hinterglemm, ben ik begonnen als freelancer. 

Als freelance marketeer heb ik door de jaren heen velen ondernemers mogen helpen met online marketing, vormgeving, social advertising en videomarketing. Sinds september 2020 kan ik mijn creatieve ondernemerschap combineren met mijn andere passies, namelijk het creëren van gastvrijheid en mijn interesse in het menselijk gedrag. In de workations die ik organsieeer komt dit allemaal samen. 

Gastvrouw ben ik sinds mijn 14e al in hart en nieren en als NLP Master Practitioner beschik ik over vele technieken en tools om onderneemsters de resulaten te laten bereiken waarnaar ze verlangen.

De puzzelstukjes vielen in elkaar toen “hanni” ontstond. De luxe workations waar ambitieuze ondernemers samenkomen, groeien én genieten. Sinds begin 2022 is het niet meer bij workations gebleven en organiseer ik ook events in Nederland en bouw ik op dit moment achter de schermen aan de online club hanni.

& waarom is de workation dan hier in Oostenrijk, in Leogang, in hotel Riederalm?
Ten eerste omdat het hier geweldig is: het berglandschap, het hotel, het eten ;), …

Sinds 2010 kom ik naar Leogang. Eerst als skilerares in de vakanties, toen steeds vaker en langer en uiteindelijk ben ik er niet meer weggaan en woon ik er nu met mijn vriend Thomas en hond Nala. *

Ik wil hier waarschijnlijk nooit meer weg en deel dit mooie stukje aarde graag met jou!

*Het hele verhaal vertel ik je natuurlijk graag persoonlijk tijdens de workation. Vergeet me er niet aan te herinneren; het is een goed verhaal over o.a. hoe ik dacht dat mijn (nu) schoonvader me gelijk wilde spreken nadat ik Thomas had “leren kennen”.

Pure verwennerij & Oostenrijkse gezelligheid voor een kleine groep ondernemers met torenhoge ambities*!

*Ja, die geweldige doelen en ambities zijn fantastisch, maar gun jij jezelf ook wel eens echt rust? Echt genieten? Geloof me, je geniet niet alleen tijdens de workation van deze ontspanning en gezelligheid – juist ook ná de reis zul je er de vruchten van plukken. 

Wees er snel bij, er is maar beperkt plek! De groep is bewust klein zodat er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en echte connecties is. 

Kies je voor luxe of deluxe?

De workation

👉 5 overnachtingen: van zondag 27 maart tot vrijdag 1 april.

👉 Zondagavond trappen we de workation samen af, daarna volgen er programma punten van maandag tot donderdag, op vrijdag kun je helemaal relaxed naar huis rijden.

👉 Je krijgt zo alles van het programma mee en geniet van een heerlijke workation!

€ 1.845,- inclusief alles hierboven in een privé kamer en inclusief toeristenbelasting. 

Boek jouw workation tot 25 februari en profiteer van de EARLY BIRD prijs: € 1.645,-

Deluxe

👉 6 of 7 overnachtingen: van zondag 27 maart tot zaterdag 2 april of zondag 3 april.

👉 Jij gunt jezelf één of zelfs twee dagje(s) extra genieten, zo zie ik het graag ;).

👉 Je krijgt alles van het programma mee en geniet van een heerlijke workation + nog één of twee dagen extra waarin we nog meer samen de verbinding aan kunnen gaan en waarin vaak nog meer geniale ideeën ontstaan!

6 nachten: € 2.115,- inclusief alles hierboven in een privé kamer en inclusief toeristenbelasting.
7 nachten: € 2.380,- inclusief alles hierboven in een privé kamer en inclusief toeristenbelasting.

Boek jouw workation tot 25 februari en profiteer van de EARLY BIRD prijs: € 1.865,- voor 6 nachten of € 2.080,- voor 7 nachten.

Zijn we een match?

Ben jij helemaal enthousiast over de workation en twijfel je alleen nog of de groep wel bij je past? Dat snap ik. Je wilt op reis met andere fijne onderneemsters met een grote ambities, net als jij! Je laten opzwepen door de groep en daarnaast samen echt kunnen ontspannen en genieten van de gezellige vibe en fijne mensen.

Een onvergetelijke en waardevolle ervaring in de bergen. Om deze reden heb ik met alle deelnemers een korte online call en samen beslissen we of deze workation en jij een echte match zijn. Zo zorgen we voor een gezellige én gelijkgestemde groep. 

Stuur me via de knop hieronder een korte mail of whatsapp, dan hebben we snel contact en plannen een video call in.

Ik kan me voorstellen dat je eerst nog even met me wil kletsen voor meer informatie en de antwoorden op al je vragen. Dan mag je me natuurlijk even appen, dat kan via de knop hieronder (dat nummer kun je trouwens niet bellen).

De allereerste WORKATION met zon, sneeuw & strand – nou ja, bijna dan ;).

Na drie geweldige voorgaande workation edities, is nu tijd voor de eerste editie met sneeuw! Voordat het tweede kwartaal van 2022 begint, kun je bij mij nog even echt genieten, ontspannen en AAN je bedrijf en ambities werken – dat klinkt toch geweldig? Heb jij nog wat dingen af te ronden voor Q1 en heb je zin in een andere omgeving met gelijkgestemden jouw Q2 uit te stippelen? 

En er zijn nog veel meer veel te leuke redenen voor een voorjaarseditie:

✅ SKI IN – SKI OUT, het hotel is direct naast de piste van het skigebied Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn. Ideaal om een ochtend of middag lekker te gaan skiën of snowboarden! *in het hotel kun je gemakkelijk je skipas aanschaffen en direct naast het hotel is een skischool en skiverhuur.

✅ Geen zin om te skiën? Of wil je daarnaast ook buiten de piste genieten? Ga dan gezellig rodelen, maak een sneeuwpop of ontspan in de voorjaarszon en geniet van het prachtige uitzicht.

✅ De luxe spa is in het voorjaar nóg fijner dan de rest van het jaar: zwemmen in de verwarmde (30°) zwembaden, heerlijk opwarmen in de sauna’s met opgietingen, …

✅ …

Nog meer enthousiaste reviews:

Jill van der Woude – Hubner: “Wauw! Ik raak er niet over uitgepraat: Hoe geweldig was de workation van Hanneke! Deze workation is niet te missen in je ondernemersreis. Want echt, deze geweldige vrouw weet precies waar je behoefte aan hebt tijdens een workation. Niet een volgepland programma waarbij je alsnog de hele week drukte ervaart. Maar vrijheid (en mega veel ideeën) om te doen waar jij behoefte aan hebt op een ongelofelijk veelzijdige locatie. Van ontspanning, tot inspiratie, tot plezier, tot waardevolle sessies én met verrukkelijk eten. Het bevat werkelijk alle ingrediënten voor een geslaagde workation. En of dit nu is achter je laptop boven op de berg, met een boek in de wellness, of met alle inzichten die je opdoet door de mede (super inspirerende) ondernemers. Je gaat naar huis met een flow die je wilt vasthouden en echt een letterlijke helikopterview van jouw bedrijf. Vol energie om verder te knallen richting jouw levensmissie. Hanneke keep doing what you do!”

Eveline Druncks: “Hanneke, wat heb je weer een fantastische workation georganiseerd. De perfecte mix tussen werken, leren en ontspannen. Ik heb er heel veel aan gehad, want mijn dromen zijn groter en mijn doelen voelen haalbaarder. Letterlijk en figuurlijk afstand nemen om me klaar te maken voor mijn volgende groei-sprong.
Dit gun ik iedere ondernemer. En mezelf nog een keer. Volgend jaar ben ik er sowieso weer bij!”

Romy van Keulen: “De workation van Hanneke heeft me in zoveel opzichten nieuwe energie opgeleverd! Een week lang nergens over nadenken behalve over hoe je jouw bedrijf wil zien groeien. En daaruit zoveel nieuwe inspiratie en energie putten, dat je juist NA de workation als een speer gaat! Het hotel, Hanneke, het eten, je bed, het uitzicht, de gondel & wandelen in de bergen, het was allemaal ZO comfortabel, relaxt en familiair. Echt, gun jezelf deze week!”

Meestgestelde vragen:

Ik wil graag met mijn business buddy komen en een kamer delen, is dat goedkoper?

Ja, dat kan in een tweepersoonskamer. De prijs per persoon is dan iets lager. Stuur me een mailtje naar hoi@hannekepoelman.nl en ik laat je alles (helemaal vrijblijvend) weten.

Hoe betaal ik de workation? En is er een aanbetaling?

Je betaalt een deel vooraf: € 450,00. De rest van het bedrag betaal je gewoon ter plaatse in het hotel (contant, pinpas, creditcard mogelijk).
Het is ook mogelijk om te betalen in meer termijnen, het volledige bedrag moet dan bij vertrek voldaan zijn.

Moet ik betalen als de workation door Corona niet door kan gaan? En wat zijn de maatregelen?
Je krijgt de aanbetaling terug en betaalt verder niets als het door Covid maatregelen niet mogelijk is dat de workation doorgaat (reisverbod).

Alle actuele maatregelen rondom Covid worden nageleefd en we gaan er natuurlijk niet vanuit, maar mocht er toch weer een lockdown komen of het niet mogelijk zijn (door code rood/oranje en quarantaine verplichtingen) om door Covid naar Oostenrijk te reizen, kun je nog zonder kosten annuleren.

Op dit moment geldt in Oostenrijk de 2G regel, dit lijkt eind maart nog steeds het geval te zijn. De actuele informatie vind je hier: https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/oostenrijk/reizen/reisadvies#anker-coronavirus

Wil je graag mee op workation, maar twijfel je of het gaat rondom Corona? Laat het me dan even weten, dan hebben we het er persoonlijk over. 

Hoe kom ik naar Leogang?

Het vervoer van en naar het hotel moet jezelf regelen, ik ben natuurlijk graag behulpzaam. Misschien kun je samen met één van de andere deelnemers rijden (want met de auto raad ik aan). Er gaan er (nacht)treinen. Mocht je voor deze optie gaan, kan ik je bijvoorbeeld vanaf Wörgl ophalen of meehelpen bij de transfer naar Leogang. En hetzelfde geldt voor vluchten naar Salzburg met Transavia. 

Heb je vragen over het vervoer? Neem dan gewoon contact met me op, dan kan ik met je meedenken over de mogelijkheden.

Ik heb een andere vraag

Staat jouw vraag er niet tussen? Of twijfel je of de workation iets voor jou is? Mail me dan gerust op hoi@hannekepoelman.nl.

Nog meer ervaringen van anderen lezen?
Dat kan hieronder!

Carla van der Leeden: “Kort voordat de workation zou plaats vinden, zag ik het voorbijkomen op instagram. Meteen contact gezocht met Hanneke en er was nog 1 plekje. Die was voor mij. Hanneke dacht steeds mee, reageerde supersnel op vragen en ik was ook mega enthousiast.
Alles was zo fantastisch geregeld, niet normaal gewoon. Zoveel luxe qua kamers, omgeving, wifi, eten, spa, vriendelijk en gastvrijheid enz.
Ik had weinig verwachtingen; ik wilde vooral in een andere omgeving zijn, inspiratie opdoen en kijken wat er mocht gebeuren en ontstaan. Ik heb enorm genoten van alles en kan het zeker iedereen aanraden.
Hanneke is relaxt, is er voor allerlei vragen en verder heb je alle vrijheid om het in te richten zoals jij het wil. En dat vond ik bijzonder prettig. Iedereen ging haar eigen weg, met of zonder anderen.”

Lotte Schoots: “Hanneke is een super bevlogen, hartverwarmende gastvrouw, die ervoor zorgt dat het je aan niets ontbreekt en elk moment voor de deelnemers van de workation klaar staat. Je kunt het zo gek niet bedenken, of Hanneke regelt het voor je.”

Janny van der Laan : Ik had behoefte aan een workation. In een fijne omgeving, met ondernemers om te kunnen sparren en met ook echt de mogelijkheid om te kunnen werken.

In een facebookgroep een oproep geplaatst. Er kwamen veel reacties van workations met bomvolle programma’s. De moed zonk me al bijna in de schoenen. Er kwam een reactie van een oud deelnemer aan de workation van Hanneke en daarna heb ik contact gehad met Hanneke zelf. Ik werd direct gerustgesteld. Er was een programma maar, je mag zelf aanvoelen of je daar op dat moment behoefte aan hebt. Ook mijn andere twijfel; ik heb een tarwe-allergie en eet ook nog eens vegetarisch kon Hanneke snel wegnemen. Dit was geen probleem.

En oh… wat heb ik genoten. Heerlijk echt de tijd voor mezelf en mijn bedrijf genomen, volop kunnen sparren met andere ondernemers, wandelingen in de natuur gemaakt, optimaal van de sauna genoten en heerlijk gegeten. En, de workshops waren een hele mooie aanvulling op de workation en mijn proces op dat moment.

Deze week Oostenrijk heeft me echt weer een nieuwe boost gegeven. Ik heb weer volop plannen voor mijn bedrijf. En, ben nog steeds volop bezig met het uitwerken hiervan.

Kortom, de workation van Hanneke is een cadeautje voor jezelf en voor je bedrijf.  Niet twijfelen maar doen. 

Marion Cremers: “Ook de tweede workation was ge-wel-dig. De omgeving is werkelijk adembenemend, zelfs mét bewolking! Hanneke voelt precies aan hoe ze de groep moet ontzorgen, inspireren en kan prikkelen. Ik heb echt te weinig woorden om de ‘fijnheid’ van gehele week te beschrijven. Van paragliden, dansen op de bar, coachcalls, inspiratiesessies, 5 gangendiners en prive wellness. De workation biedt het allemaal, maar niets is verplicht. Ik heb genoten en ben er zéker de komende jaren weer bij!”

Saskia Huizer: “De workation bij Hanneke overtrof nog meer mijn verwachtingen. Naast een fantastisch hotel met heerlijke eten en geweldige faciliteiten vond deze workation plaats in een sprookjesachtige omgeving. Een omgeving waar ik heb kunnen werken, kunnen genieten, kunnen leren en heel hard kunnen lachen. 
De workshops van Hanneke en de andere sprekers waren leerzaam en de gesprekken met de andere ondernemers waren inspirerend. Tijdens de workation was er voldoende vrijheid om alleen of met de groep te kunnen relaxen. 
Op weg naar huis besefte ik mij pas hoeveel deze week mij heeft opgeleverd zowel op zakelijk als persoonlijk gebied. Als het even kan ben ik er op een van de volgende edities graag weer bij. Dank je wel lieve Hanneke!

Marion Cremers: “Ook de tweede workation was ge-wel-dig. De omgeving is werkelijk adembenemend, zelfs mét bewolking! Hanneke voelt precies aan hoe ze de groep moet ontzorgen, inspireren en kan prikkelen. Ik heb echt te weinig woorden om de ‘fijnheid’ van gehele week te beschrijven. Van paragliden, dansen op de bar, coachcalls, inspiratiesessies, 5 gangendiners en prive wellness. De workation biedt het allemaal, maar niets is verplicht. Ik heb genoten en ben er zéker de komende jaren weer bij!”

Ruth van Tiggelen: “De workation was beter dan ik ooit had durven dromen! Het aanbieden van twee verschillende werkplekken, een gezamenlijke en een voor jezelf, maakt je flexibel en speelt in op waar jij op dat moment behoefte aan hebt.

De natuur is zo bizar mooi dat ik mij bleef afvragen of de omgeving wel ‘echt’ was en was vooral heel bereikbaar door de gondel. Wat woon je in een prachtige omgeving! Daarnaast was er alle mogelijkheid om goed te kunnen ontspannen en weer helemaal tot rust te komen, waardoor je de volgende dag weer klaar was om te knallen.
De workation heeft ervoor gezorgd dat ik bewust werd van waar ik al een tijdje naar op zoek was; vrouwelijke ondernemers met raakvlakken. Dit heeft mij enorm geïnspireerd en zorgde ervoor dat ik stappen kon maken die mij vooruit helpen.
De flexibiliteit en fijne sfeer zorgt ervoor dat je je thuis voelt. Daarnaast zorgen de omgeving, de deelnemers en de ontspanning voor een grote hoeveelheid aan inspiratie.”

 *Workation-hond Nala is ook bijna altijd beschikbaar voor knuffels ;).