Move Mountains

Bergen verzetten. Join club hanni waarin we houden van groei én on the road lachen en plezier maken. We gaan sky high.

En wat is er dan te vinden binnen club hanni? Dat zijn de hanni workations en hanni content . Het is een warm welkom voor onderneemsters. Een community zonder echt ergens lid van hoeven zijn. Helemaal jezelf kunnen zijn. Verbinding met elkaar. Groei in zelfleiderschap en zakelijk succes en dat graag met een hele dikke knipoog en onder begeleiding van vrolijke muziek (stel je nu even voor dat je “honey honey” van ABBA hoort).

hanni gelooft dat ontspanning bergen verzet,
dat consistentie bergen verzet,
dat jezelf (mogen & durven) zijn bergen verzet,
& dat we samen bergen verzetten.

hanni’s verhalen

Luxe workations

De hanni workations zijn vol luxe, je wordt helemaal in de watten gelegd en hebt zo de mentale en praktische rust om AAN je bedrijf te werken én echt te genieten. Je krijgt gegarandeerd nieuwe inzichten en focus. Er is alle tijd en ruimte om volledige te ontspannen, geïnspireerd te raken en veel te creëren.

Genieten van de me-time, culinaire verwennerijen, de prachtige omgeving in de bergen en de groep. Niets moet, alles mag. Echt even uitzoomen en vanuit een nieuw perspectief naar jezelf en je bedrijf kijken.

Over hanni

Ik ben Hanneke, in Oostenrijk ook wel hanni genoemd en dat is uitgegroeid tot mijn merk. Ik organiseer luxe workations & help ondernemers met het consistent creëren van sterke content. Daarnaast deel ik over van alles wat in me op komt, van menselijk gedrag tot leuke uitstapjes. Je kan op deze pagina wat meer over mij lezen.

Spreker & Dagvoorzitter

📣 Workations (voor jezelf of je bedrijf organiseren).
📣 Consistent sterke content creëren en dat helemaal op je eigen manier.
📣 De paradox van jezelf onvoorwaardelijk ontspanning gunnen & zakelijke succes.

Zomaar wat onderwerpen waar je mij als spreker voor kunt boeken. Lees hier verder.

Content Coach & Creator

Met hanni content help ik ondernemers bij het consistent creëren van sterke content die ook nog eens helemaal bij je past. Hierin ben ik een content strateeg, NLP coach & accountability partner in één.

Daarnaast creëer ik zelf ook graag! Of het nu is voor mijn eigen Instagram account, de blogs hier op hanni.nl of met een samenwerking voor jou.

Wij van wc eend; dit is wat anderen zeggen:

“Hanneke is een heel fijne en leuke, humoristische, maar ook lekker nuchtere, creatieve en praktische coach! Ze is ontzettend professioneel een heeft snel tips en adviezen waar je direct mee aan de slag kan! Twijfel niet en ga ervoor, ik weet zeker dat het je wat oplevert!”

– Carlijn ten Bos, Dwars training & ontwikkeling –

“De hanni workation heeft mij een nieuwe kijk gegeven op het ondernemen. Ik heb een nieuw aanbod en dat ga ik lanceren. En daar heb ik super veel zin in, dat is fantastisch!”

– Marleen Schellekens –

“Deze hanni workation is echt de beste beslissing van dit jaar geweest!”

– Maren Banus, by maren photography –

“Hanneke zorgt echt voor een hele fijne en veilige sfeer in de groep en ze denkt de hele week met iedereen persoonlijk mee dus dat helpt je ook echt concreet heel goed verder.”

– Elisha Laisina, xploreonline.nl –

“De hanni workation heeft me in zoveel opzichten nieuwe energie opgeleverd! Een week lang nergens over nadenken behalve over hoe je jouw bedrijf wil zien groeien. En daaruit zoveel nieuwe inspiratie en energie putten, dat je juist NA de workation als een speer gaat!"

– Romy van Keulen, likeabadass.nl –

Blijf op de hoogte van nieuwe hanni verhalen