EindejaarsWORKATION

11 tot 16 december 2022

Ga jij mee op reis naar de volgende stap in je bedrijf? December is de perfecte tijd voor een workation. Want voordat je het weet word je in deze maand meegevoerd door van alles en nog wat, vooral dingen die anderen belangrijk vinden. Je komt niet toe aan de ene project dat je nog zo graag zou afronden in 2022.

Jij kunt er nu voor kiezen om uit de ratrace van december te stappen. Jezelf én je bedrijf dit te gunnen. Een week in een adembenemende omgeving. Echt even uitzoomen en vanuit een nieuw perspectief naar jezelf en je bedrijf kijken. Je wordt helemaal in de watten gelegd en hebt zo de mentale rust om stil te staan bij wat je in 2022 wil laten en nieuwe plannen en focus voor 2023 te creëren.

Tijdens deze eindejaarsWORKATION krijg je nieuwe inzichten en focus. Je hebt alle tijd en ruimte om volledig te ontspannen, geïnspireerd te raken en veel te creëren. Genieten van de me-time, culinaire verwennerijen, de prachtige omgeving in de bergen en de groep. Niets moet, alles mag.

Unieke workation in Leogang, Oostenrijk

5, 6 of 7 nachten vanaf 11 december 2022

Gun jezelf en je bedrijf een weekje weg uit je dagelijkse omgeving om echt te kunnen genieten en lekker aan je business te werken. Het prachtige berglandschap, de luxe van het hotel en de energie van de workation-club zorgen voor de magie die je nodig hebt.

Ik geloof dat je juist door 100% van het leven te genieten en helemaal op je eigen manier de dingen te doen waar je gelukkig van wordt, je juist dan ook zakelijk succes zult hebben.

100% van het leven genieten, helemaal op je eigen manier doen waar je gelukkig van wordt. Juist dan creëer je ook zakelijk succes. Dat is wat ik geloof. Bij mij is work hard play hard meer dan een hashtag.

Om deze reden organiseer ik ook deze workation. Ik kon de ideale reis voor mij niet vinden. Ik wilde namelijk graag werken én op vakantie zijn. De georganiseerde workations die ik vond, hadden een bomvol programma.  Hierdoor kreeg ik het gevoel dat:

  • ik geen tijd over zou hebben om daadwerkelijk aan mijn bedrijf te werken.
  • ik niet aan alles van het programma mee zou willen doen en dan niet meer echt deel van de groep zou zijn.
  • er vrijwel geen vrije tijd en me-time op de bestemming overblijft.

Deze hanni-workation is daarom juist niet overvol en jouw eigen wensen en vrijheid staan centraal. Ja, er is een heel waardevol programma en meer dan genoeg te doen – maar jij beslist. Misschien heb je op dat moment meer zin om aan het werk te gaan, te ontspannen in de wellness of op de berg te genieten.

Dit krijg je allemaal: 

✔️ Hotelovernachtingen in @hotelriederalm met een privékamer voor jou alleen 

✔️ Een luxe spa met verwarmde zwembaden en sauna’s, … (met apart gedeelte exclusief voor volwassenen, daarnaast ook een family gedeelte met glijbaan etc.)

✔️3/4e pension; dit is ontbijt + buffet in de namiddag + avond eten (5 gangen op sterrenniveau)

>> via www.riederalm.com vind je nog meer informatie over het hotel

✔️ Een aparte ruimte in het restaurant gedeelte van het hotel waar we fijn kunnen werken, inclusief gratis WiFi natuurlijk.

✔️ Uniek programma gemaakt voor zakelijke & persoonlijke groei: bekijk hieronder de programma highlights.

>> Ik geloof dat de mooiste en waardevolste gesprekken ontstaan in het moment en niet gepland. Bijvoorbeeld bij een fijne activiteit, een lekker diner of tijdens een korte wandeling met prachtig uitzicht. Het programma zit vooral niet té vol en niets is verplicht. Dus je kunt echt ontspannen en genieten, hierdoor stroomt jouw energie en ga je vol inspiratie en concrete acties naar huis.

✔️ Tijdens je verblijf kun je één keer gratis met de gondel (direct naast het hotel) naar boven de berg op en naar beneden. Dit kun je gebruiken om te rodelen of te wandelen of gewoon lekker boven van het uitzicht genieten. LET OP: skiën en/of snowboarden is NIET inbegrepen – je kunt natuurlijk wel zelf een skipas kopen en genieten van de pistes van skigebied Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn, direct naast het hotel!

 

✔️ Tips van mij om de omgeving te verkennen. Daarnaast denk ik natuurlijk graag spontaan en weersafhankelijk met je mee.

✔️ Ik (Hanneke) ben als contactpersoon 24/7 voor je bereikbaar en help ik je als local graag!

Programma highlights

Inner journey meditatie met Sharona Bolander

Je wordt begeleid door Sharona op een reis in jezelf. Om in 2023 jouw next level moeiteloos aan te trekken, mag je vanuit je eigen kracht authentieke keuzes maken en sommige overtuigingen in 2022 achter laten. 

Na de meditatie ben je klaar om de rest van de week verder op reis te gaan in het ‘unlocken’ van jouw volledige potentieel als mens en ondernemer. Zo is de week een krachtige combinatie van innerwork & praktische business sessies.

Strategische sessie met Sharona Bolander: “Jouw marketing jaarplan“In deze sessie gaan we praktisch aan de slag met als eindresultaat een concreet marketing jaarplan voor 2023.

We gaan aan de slag met het creëren van een authentieke en slimme strategie waarmee je dichtbij jezelf blijft. Tegelijkertijd zorgen we voor meer consistentie. Een strategie die zorgt voor automatische leads en klanten. Ook als jij niet aan het werk bent. 

Verder dan one-size-fits-all strategieën en je wordt geholpen om een nieuwe manier van marketing te creëren die echt bij jezelf past.

Naast gastvrouw is Hanneke, jij mag natuurlijk hanni zeggen, ook spreker tijdens de workation. Tijdens verschillende sessies (de aftrap & “what if you fly” workshop) begeleid Hanneke jou naar de volgende stap in je business. Als NLP Master Practitioner en met haar ervaring als marketeer & ondernemer beschikt ze over vele technieken en tools om jou de resulaten te laten bereiken waarnaar je verlangt.

Hanneke staat bekend om vragen als “wanneer ga je dit precies doen?”, “wat is de eerste concrete stap die je gaat ondernemen?” & “wat heb je nodig om dit te bereiken?”. Ze zorgt voor focus, een duidelijke richting waar je naar toe wil en denkt concreet en creatief met je mee.

Ervaringen van eerdere workation-gangers:

Maren Banus: “Deze workation is echt de beste beslissing van dit jaar geweest!”

Elisha Laisina: “De workation van Hanneke is in 1 woord FANTASTISCH! Ik heb echt zooo’n heerlijke week gehad in Oostenrijk! De omgeving, het hotel, alle lieve vrouwen die mee waren, de interessante sessies, de gezellige diners, de spontane dansavond in de bar. Het was écht een top week.
Daarnaast is Hanneke echt de allerliefste en beste gastvrouw die je je kunt wensen. Van de voorbereiding, tot tijdens de week zelf én achteraf. Alles is tot in de puntjes geregeld en Hanneke zorgt ervoor dat iedereen een top week heeft. Dankjewel voor alles Han. ❤️”

Gioia Gerritse: “De Workation bij Hanneke was in 1 woord “Magisch”. Je weet van tevoren dat de omgeving prachtig, het hotel luxe en het eten heerlijk is. Maar het was zo veel meer dan dat! Je komt echt in een hele fijne bubbel, waar je zélf mag weten waar jij behoefte aan hebt. Liever een paar uur werken – in de werkruimte, op terras óf bovenop de berg – of een middagje in de spa vertoeven? Alles kan. De groep was geweldig, iedereen liet elkaar vrij, was er voor elkaar als dat nodig was en er was ook vooral veel tijd voor gezelligheid. Werken, genieten en elkaar inspireren; dat kan allemaal!”

Wie is hanni?

Ik ben Hanneke, maar jij mag natuurlijk hanni zeggen ;). 

Ik ben een levensgenieter, een ondernemer, een marketeer met liefde voor video, een hondenmens, een ski-liefhebber, …

Je merkt het al; ik ben en doe van alles en dat vind ik heerlijk! Ik geloof dat je juist door 100% van het leven te genieten en helemaal op je eigen manier de dingen te doen waar je gelukkig van wordt, je juist dan ook zakelijk succes zult behalen. En dan geldt ook weer: JOUW succes, dus echt jouw ambities en doelen *en niet die van iemand anders of de maatschappij*.

Sinds mijn studententijd ben ik al actief geïnteresseerd in marketing en nadat ik mijn verzamelde kennis mocht inzetten als marketeer voor een 4-sterren superior hotel in Oostenrijk en het toeristische skigebied Saalbach-Hinterglemm, ben ik begonnen als freelancer. 

Als freelance marketeer heb ik door de jaren heen velen ondernemers mogen helpen met online marketing, vormgeving, social advertising en videomarketing. Sinds september 2020 kan ik mijn creatieve ondernemerschap combineren met mijn andere passies, namelijk het creëren van gastvrijheid en mijn interesse in het menselijk gedrag. In de workations die ik organsieeer komt dit allemaal samen. 

Gastvrouw ben ik sinds mijn 14e al in hart en nieren en als NLP Master Practitioner beschik ik over vele technieken en tools om onderneemsters de resulaten te laten bereiken waarnaar ze verlangen.

De puzzelstukjes vielen in elkaar toen “hanni” ontstond. De luxe workations waar ambitieuze ondernemers samenkomen, groeien én genieten. Sinds begin 2022 is het niet meer bij workations gebleven en organiseer ik ook events in Nederland en bouw ik op dit moment achter de schermen aan de online club hanni.

& waarom is de workation dan hier in Oostenrijk, in Leogang, in hotel Riederalm?
Ten eerste omdat het hier geweldig is: het berglandschap, het hotel, het eten ;), …

Sinds 2010 kom ik naar Leogang. Eerst als skilerares in de vakanties, toen steeds vaker en langer en uiteindelijk ben ik er niet meer weggaan en woon ik er nu met mijn vriend Thomas en hond Nala. *

Ik wil hier waarschijnlijk nooit meer weg en deel dit mooie stukje aarde graag met jou!

*Het hele verhaal vertel ik je natuurlijk graag persoonlijk tijdens de workation. Vergeet me er niet aan te herinneren; het is een goed verhaal over o.a. hoe ik dacht dat mijn (nu) schoonvader me gelijk wilde spreken nadat ik Thomas had “leren kennen”.

Pure verwennerij & Oostenrijkse gezelligheid voor een kleine groep ondernemers met torenhoge ambities*!

*Ja, die geweldige doelen en ambities zijn fantastisch, maar gun jij jezelf ook wel eens echt rust? Echt genieten? Geloof me, je geniet niet alleen tijdens de workation van deze ontspanning en gezelligheid – juist ook ná de reis zul je er de vruchten van plukken. 

Wees er snel bij, er is maar beperkt plek! De groep is bewust klein zodat er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en echte connecties is. 

Kies je voor luxe of deluxe?

De workation

👉 5 overnachtingen: van zondag 11 december tot vrijdag 16 december.

👉 Zondagavond trappen we de workation samen af, daarna volgen er programma punten van maandag tot donderdag, op vrijdag kun je helemaal relaxed naar huis rijden.

👉 Je krijgt zo alles van het programma mee en geniet van een heerlijke workation!

€ 1.890,- inclusief alles hierboven in een privé kamer en inclusief toeristenbelasting. 

Deluxe

👉 6 of 7 overnachtingen: van zondag 11 december tot zaterdag 17 of zondag 18 december.

👉 Jij gunt jezelf één of zelfs twee dagje(s) extra genieten, zo zie ik het graag ;).

👉 Je krijgt alles van het programma mee en geniet van een heerlijke workation + nog één of twee dagen extra waarin we nog meer samen de verbinding aan kunnen gaan en waarin vaak nog meer geniale ideeën ontstaan!

6 nachten: € 2.120,- inclusief alles hierboven in een privé kamer en inclusief toeristenbelasting.
7 nachten: € 2.340,- inclusief alles hierboven in een privé kamer en inclusief toeristenbelasting.

De eerste 5 aanmeldingen krijgen € 200,- korting! Er is nog één plekje vrij!

Zijn we een match?

Ben jij helemaal enthousiast over de workation en twijfel je alleen nog of de groep wel bij je past? Dat snap ik. Je wilt op reis met andere fijne onderneemsters met een grote ambities, net als jij! Je laten opzwepen door de groep en daarnaast samen echt kunnen ontspannen en genieten van de gezellige vibe en fijne mensen.

Een onvergetelijke en waardevolle ervaring in de bergen. Om deze reden heb ik met alle deelnemers een korte online call en samen beslissen we of deze workation en jij een echte match zijn. Zo zorgen we voor een gezellige én gelijkgestemde groep. 

Stuur me via de knop hieronder een korte mail of whatsapp, dan hebben we snel contact en plannen een video call in.

*Dit is een WhatsApp nummer, je kunt dit nummer niet bellen.

EindejaarsWORKATION

Na geweldige voorgaande workation edities, is het weer tijd voor een winter editie met sneeuw! Voordat 2023 begint, kun je bij mij nog even echt genieten, ontspannen en AAN je bedrijf en ambities werken – dat klinkt toch geweldig? Zin om jouw ondernemersjaar goed afsluiten en in een geweldige omgeving met gelijkgestemden jouw nieuwe jaar uitstippelen?

En er zijn nog veel meer veel te leuke redenen voor een voorjaarseditie:

✅ SKI IN – SKI OUT, het hotel is direct naast de piste van het skigebied Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn. Ideaal om een ochtend of middag lekker te gaan skiën of snowboarden! *in het hotel kun je gemakkelijk je skipas aanschaffen en direct naast het hotel is een skischool en skiverhuur.

✅ Geen zin om te skiën? Of wil je daarnaast ook buiten de piste genieten? Ga dan voor een idyllische rit in een paardenkoets, maak een sneeuwpop of geniet van het prachtige uitzicht.

✅ De luxe spa is in de winter nóg fijner dan de rest van het jaar: zwemmen in de verwarmde (30°) zwembaden, heerlijk opwarmen in de sauna’s met opgietingen, …

✅ …

Nog meer enthousiaste reviews:

Jill van der Woude – Hubner: “Wauw! Ik raak er niet over uitgepraat: Hoe geweldig was de workation van Hanneke! Deze workation is niet te missen in je ondernemersreis. Want echt, deze geweldige vrouw weet precies waar je behoefte aan hebt tijdens een workation. Niet een volgepland programma waarbij je alsnog de hele week drukte ervaart. Maar vrijheid (en mega veel ideeën) om te doen waar jij behoefte aan hebt op een ongelofelijk veelzijdige locatie. Van ontspanning, tot inspiratie, tot plezier, tot waardevolle sessies én met verrukkelijk eten. Het bevat werkelijk alle ingrediënten voor een geslaagde workation. En of dit nu is achter je laptop boven op de berg, met een boek in de wellness, of met alle inzichten die je opdoet door de mede (super inspirerende) ondernemers. Je gaat naar huis met een flow die je wilt vasthouden en echt een letterlijke helikopterview van jouw bedrijf. Vol energie om verder te knallen richting jouw levensmissie. Hanneke keep doing what you do!”

Eveline Druncks: “Hanneke, wat heb je weer een fantastische workation georganiseerd. De perfecte mix tussen werken, leren en ontspannen. Ik heb er heel veel aan gehad, want mijn dromen zijn groter en mijn doelen voelen haalbaarder. Letterlijk en figuurlijk afstand nemen om me klaar te maken voor mijn volgende groei-sprong.
Dit gun ik iedere ondernemer. En mezelf nog een keer. Volgend jaar ben ik er sowieso weer bij!”

Romy van Keulen: “De workation van Hanneke heeft me in zoveel opzichten nieuwe energie opgeleverd! Een week lang nergens over nadenken behalve over hoe je jouw bedrijf wil zien groeien. En daaruit zoveel nieuwe inspiratie en energie putten, dat je juist NA de workation als een speer gaat! Het hotel, Hanneke, het eten, je bed, het uitzicht, de gondel & wandelen in de bergen, het was allemaal ZO comfortabel, relaxt en familiair. Echt, gun jezelf deze week!”

Meestgestelde vragen:

Ik wil graag met mijn business buddy komen en een kamer delen, is dat goedkoper?

Ja, dat kan in een tweepersoonskamer. De prijs per persoon is dan iets lager. Stuur me een mailtje naar hallo@hanni.nl en ik laat je alles (helemaal vrijblijvend) weten.

Hoe betaal ik de workation? En is er een aanbetaling?

Je betaalt een deel vooraf: € 450,00. De rest van het bedrag betaal je gewoon ter plaatse in het hotel (contant, pinpas, creditcard mogelijk).
Het is ook mogelijk om te betalen in meer termijnen, het volledige bedrag moet dan bij vertrek voldaan zijn.

Hoe kom ik naar Leogang?

Het vervoer van en naar het hotel moet jezelf regelen, ik ben natuurlijk graag behulpzaam. Misschien kun je samen met één van de andere deelnemers rijden (want met de auto raad ik aan). Er gaan er (nacht)treinen. Mocht je voor deze optie gaan, kan ik je bijvoorbeeld vanaf Wörgl ophalen of meehelpen bij de transfer naar Leogang. En hetzelfde geldt voor vluchten naar Salzburg met Transavia. 

Heb je vragen over het vervoer? Neem dan gewoon contact met me op, dan kan ik met je meedenken over de mogelijkheden.

Ik heb een andere vraag

Staat jouw vraag er niet tussen? Of twijfel je of de workation iets voor jou is? Mail me dan gerust op hallo@hanni.nl. 

Nog meer ervaringen van anderen lezen?
Dat kan hieronder!

Carla van der Leeden: “Kort voordat de workation zou plaats vinden, zag ik het voorbijkomen op instagram. Meteen contact gezocht met Hanneke en er was nog 1 plekje. Die was voor mij. Hanneke dacht steeds mee, reageerde supersnel op vragen en ik was ook mega enthousiast.
Alles was zo fantastisch geregeld, niet normaal gewoon. Zoveel luxe qua kamers, omgeving, wifi, eten, spa, vriendelijk en gastvrijheid enz.
Ik had weinig verwachtingen; ik wilde vooral in een andere omgeving zijn, inspiratie opdoen en kijken wat er mocht gebeuren en ontstaan. Ik heb enorm genoten van alles en kan het zeker iedereen aanraden.
Hanneke is relaxt, is er voor allerlei vragen en verder heb je alle vrijheid om het in te richten zoals jij het wil. En dat vond ik bijzonder prettig. Iedereen ging haar eigen weg, met of zonder anderen.”

Lotte Schoots: “Hanneke is een super bevlogen, hartverwarmende gastvrouw, die ervoor zorgt dat het je aan niets ontbreekt en elk moment voor de deelnemers van de workation klaar staat. Je kunt het zo gek niet bedenken, of Hanneke regelt het voor je.”

Janny van der Laan : Ik had behoefte aan een workation. In een fijne omgeving, met ondernemers om te kunnen sparren en met ook echt de mogelijkheid om te kunnen werken.

In een facebookgroep een oproep geplaatst. Er kwamen veel reacties van workations met bomvolle programma’s. De moed zonk me al bijna in de schoenen. Er kwam een reactie van een oud deelnemer aan de workation van Hanneke en daarna heb ik contact gehad met Hanneke zelf. Ik werd direct gerustgesteld. Er was een programma maar, je mag zelf aanvoelen of je daar op dat moment behoefte aan hebt. Ook mijn andere twijfel; ik heb een tarwe-allergie en eet ook nog eens vegetarisch kon Hanneke snel wegnemen. Dit was geen probleem.

En oh… wat heb ik genoten. Heerlijk echt de tijd voor mezelf en mijn bedrijf genomen, volop kunnen sparren met andere ondernemers, wandelingen in de natuur gemaakt, optimaal van de sauna genoten en heerlijk gegeten. En, de workshops waren een hele mooie aanvulling op de workation en mijn proces op dat moment.

Deze week Oostenrijk heeft me echt weer een nieuwe boost gegeven. Ik heb weer volop plannen voor mijn bedrijf. En, ben nog steeds volop bezig met het uitwerken hiervan.

Kortom, de workation van Hanneke is een cadeautje voor jezelf en voor je bedrijf.  Niet twijfelen maar doen. 

Marion Cremers: “Ook de tweede workation was ge-wel-dig. De omgeving is werkelijk adembenemend, zelfs mét bewolking! Hanneke voelt precies aan hoe ze de groep moet ontzorgen, inspireren en kan prikkelen. Ik heb echt te weinig woorden om de ‘fijnheid’ van gehele week te beschrijven. Van paragliden, dansen op de bar, coachcalls, inspiratiesessies, 5 gangendiners en prive wellness. De workation biedt het allemaal, maar niets is verplicht. Ik heb genoten en ben er zéker de komende jaren weer bij!”

Saskia Huizer: “De workation bij Hanneke overtrof nog meer mijn verwachtingen. Naast een fantastisch hotel met heerlijke eten en geweldige faciliteiten vond deze workation plaats in een sprookjesachtige omgeving. Een omgeving waar ik heb kunnen werken, kunnen genieten, kunnen leren en heel hard kunnen lachen. 
De workshops van Hanneke en de andere sprekers waren leerzaam en de gesprekken met de andere ondernemers waren inspirerend. Tijdens de workation was er voldoende vrijheid om alleen of met de groep te kunnen relaxen. 
Op weg naar huis besefte ik mij pas hoeveel deze week mij heeft opgeleverd zowel op zakelijk als persoonlijk gebied. Als het even kan ben ik er op een van de volgende edities graag weer bij. Dank je wel lieve Hanneke!

Marion Cremers: “Ook de tweede workation was ge-wel-dig. De omgeving is werkelijk adembenemend, zelfs mét bewolking! Hanneke voelt precies aan hoe ze de groep moet ontzorgen, inspireren en kan prikkelen. Ik heb echt te weinig woorden om de ‘fijnheid’ van gehele week te beschrijven. Van paragliden, dansen op de bar, coachcalls, inspiratiesessies, 5 gangendiners en prive wellness. De workation biedt het allemaal, maar niets is verplicht. Ik heb genoten en ben er zéker de komende jaren weer bij!”

Ruth van Tiggelen: “De workation was beter dan ik ooit had durven dromen! Het aanbieden van twee verschillende werkplekken, een gezamenlijke en een voor jezelf, maakt je flexibel en speelt in op waar jij op dat moment behoefte aan hebt.

De natuur is zo bizar mooi dat ik mij bleef afvragen of de omgeving wel ‘echt’ was en was vooral heel bereikbaar door de gondel. Wat woon je in een prachtige omgeving! Daarnaast was er alle mogelijkheid om goed te kunnen ontspannen en weer helemaal tot rust te komen, waardoor je de volgende dag weer klaar was om te knallen.
De workation heeft ervoor gezorgd dat ik bewust werd van waar ik al een tijdje naar op zoek was; vrouwelijke ondernemers met raakvlakken. Dit heeft mij enorm geïnspireerd en zorgde ervoor dat ik stappen kon maken die mij vooruit helpen.
De flexibiliteit en fijne sfeer zorgt ervoor dat je je thuis voelt. Daarnaast zorgen de omgeving, de deelnemers en de ontspanning voor een grote hoeveelheid aan inspiratie.”

 *Workation-hond Nala is ook bijna altijd beschikbaar voor knuffels ;).