jouw content strateeg, NLP coach & accountability partner in één

Hoe fijn zou het zijn om sterke content creëren eindelijk van je to do lijst af te vinken? 

Ik hoef jou echt niet meer uit te leggen hoe belangrijk consistent content creëren is. Of het nu gaat om je social media content, podcast, blog of newsletter – je weet hoeveel nieuwe leads en klanten het oplevert.

Consistent zichtbaar zijn is een belangrijk middel om jouw klanten te bereiken en te sturen. Gemiddeld moeten wij mensen een boodschap 7 keer horen voor we tot een aankoop overgaan. En daar nog bovenop: niet iedereen ziet al jouw posts en andere content. Het is daarom extra belangrijk om consistent content te plaatsen en te herhalen.

En toch,

doe je het niet.
Of te weinig.

Altijd is er iets anders belangrijker en weer heeft je content niet de prioriteit en het blijft weer onderaan staan op je to do lijst. Zo zonde, want het is een krachtige manier om klanten aan te trekken en meer omzet te maken. 

Bij content denk jij nu aan: 

🤯 Wat moet ik nu weer plaatsen? Dit is toch niet interessant?

🤯 Ik heb er geen tijd voor, het duurt ook altijd zo lang.

🤯 Zitten mensen hier echt op te wachten?

🤯 Kan ik mijn tijd en energie niet beter steken in iets wat gelijk verkopen oplevert?

Dan is mijn begeleiding precies wat jij nu nodig hebt.

Als content marketeer en NLP Master help ik jou niet alleen bij het creëren van strategische & creatieve content, maar begeleid ik jou ook in het proces wat erbij komt kijken. Je blijft gemotiveerd, zelfverzekerd en consistent. 

Waar jouw blinde vlek begint, ga ik verder en denk met je mee

Ik ben jouw creatieve & strategische content hulplijn

Ik help je consistent content creëren voor groei, verbinding en verkopen.

Dit doen we op een manier die helemaal bij jou past. Het laatste dat ik wil, is dat je gaat posten om het posten. Nee, jouw content is uniek en echt. Alleen dan zal je ook die echte, authentieke verbinding met jouw volgers en klanten maken.

Ik zal je niet mijn kunstje leren zodat jij die kunt kopiëren. Dat werkt misschien een tijdje, maar uiteindelijk zullen jouw volgers hierdoor heen prikken én stroomt jouw eigen energie niet meer.

We doen het op jouw manier mét een vleugje strategie, creativiteit en begeleiding van mij ;).

Het resultaat?

⭐ Je bent consistent zichtbaar.

⭐ Je creëert de content snel en efficiënt.

⭐ Jouw content is strategisch slim én past helemaal bij jou (en is dus uniek). 

⭐ Je gaat het content maken nog leuk vinden.

⭐ Én je haalt er nog meer klanten uit.

Hoe gaan we te werk?

Voorbereiding

Je krijgt een efficiënte vragenlijst over jouw thema’s, welke en hoeveel content je wil creëren, de boodschap die je te vertellen hebt en welke verkopen/lanceringen op de planning staan.

Content call

(1 of 2 keer per maand)

Tijdens deze online sessie sparren we samen 60 minuten over jouw content. We hebben het over de inhoud, vorm en planning. Hierbij spreken we bijvoorbeeld deadlines af, zoals het voor jou fijn werkt.

Check in

Daarna ga jij zelf aan de slag met je content. Tussendoor kun je mij de rest van de maand via WhatsApp of mail korte vragen stellen en feedback vragen over je content. Én ik check natuurlijk hoe het gaat met jouw afgesproken planning en hebben we het over waar je tegenaan loopt en eventuele nieuwe afspraken.

Zo heb je slechts één of twee content momenten per maand en de rest van de maand focus, rust en tijd voor andere zaken

1 maand met 2 content calls

€ 347,-

1 maand met 1 content call

€ 247,- 

Stap je nu gelijk in voor 3 maanden, dan krijg 20% korting!

✨ 3 maanden met 1 content call per maand: € 592,- > voor de 3 maanden in totaal. 
Of in 3 termijnen van € 198,-

✨ 3 maanden met 2 content calls per maand: € 832,- > voor de 3 maanden in totaal.
Of in 3 termijnen van € 278,-

🚀 Vanaf nu heb jij je content-shit op orde!

🚀 Je bent vol zelfvertrouwen zichtbaar en durft zonder twijfel te delen.

🚀 Jouw consistente zichtbaarheid zorgt voor meer leads & klanten.

& ik help je erbij

Ik ben Hanneke en ik ben jouw content strateeg, NLP coach & accountability partner in één.

In verschillende marketing functies heb ik jarenlang verschillende content geproduceerd. Van brochures tot websites en van social media content tot YouTube video series. 

Die ervaring in combinatie met mijn NLP Master Practitioner (opleiding voor persoonlijke ontwikkeling & communicatie), maakt dat ik je niet alleen strategisch en creatief kan helpen, ik begeleid je ook in het mentale proces. Je zult er namelijk geheid tegenaan lopen dat je niet altijd gemotiveerd en gedisciplineerd bent. Én toch zorgen we er samen voor dat je consistent vol zelfvertrouwen zichtbaar bent. 

Wij van wc eend; dit is wat anderen zeggen:

“Hanneke is een heel fijne en leuke, humoristische, maar ook lekker nuchtere, creatieve en praktische coach! Ze is ontzettend professioneel een heeft snel tips en adviezen waar je direct mee aan de slag kan! Twijfel niet en ga ervoor, ik weet zeker dat het je wat oplevert!”

– Carlijn ten Bos, Dwars training & ontwikkeling –

“Hanneke geeft tijdens de calls goede en praktische tips die snel ingezet kunnen worden. Ook vind ik dat zij op een fijne en positieve manier feedback heeft gegeven op mijn teksten of andere vragen. Zij denkt mee wat goed is voor mijn bedrijf.”

– Saskia Huizer, begaafdheids- & opvoedexpert –

“Ik zoveel geleerd in de calls met Hanneke, al haar creatieve ideeën en adviezen op alle content die ze voor ons heeft bekeken. Ze kon zich ook zo goed inleven in onze klanten en doelgroep.”

– Christiane Keizer, Dwars training & ontwikkeling –

“Ik vind het super tof dat we tijdens de eerste brainstormsessie meteen tot een goed idee kwamen om mijn funnel aan te pakken en daar video’s voor te maken, die ik uiteindelijk ook op de website heb kunnen inzetten.”

– Esmeralda Versnel, Jurist Veritas Advies –

Twijfel je nog of heb je nog vragen? Laten we dan even appen of bellen. Via de knop hieronder kun je me gelijk een appje sturen en kunnen we ook een belmoment plannen. (Dit is alleen een WhatsApp nummer, je kunt dit nummer niet bellen.)