CUSTOMIZED programma met Claire Babai als gastspreker

Het thema van deze mei workation met Claire Babai als gastspreker is: CUSTOMIZED. De inhoud van de sessies wordt namelijk helemaal aan jouw behoeften en wensen aangepast.

Dat is namelijk precies de kracht van Claire 🔥, geef haar wat informatie over je bedrijf en zij komt met een to-the-point actieplan en ideeën. Of het nu gaat om sales, je aanbod, ondernemen vanuit flow, (omzet)doelen stellen en behalen of een sterke ondernemersmindset – ze weet er meteen raad mee!

Om van deze kracht optimaal gebruik te maken krijg jij als deelnemer van de workation voorafgaand een korte vragenlijst en op basis van die antwoorden, vullen wij de exacte inhoud van de sessies in.

Je krijgt dus precies dat waarmee je naar huis wil gaan. Welk onderwerp wil je bespreken? Als je op iets feedback zou willen, op wat zou dat dan zijn? Waar wil je het met Claire over hebben en waar wil je input van de groep?

Er zal genoeg algemene, strategische informatie zijn én genoeg mogelijkheden om hier individueel en in kleine groepjes concreet mee aan de slag te gaan. Er is alle ruimte om je business naar die next level te krijgen, jij gaat sowieso weg met een nieuwe versie van jou en je bedrijf.

Hieronder vind je meerdere posts en video’s over het programma van deze workation editie van 21 mei 2023:

Ga je mee? Stuur me via de knop hieronder een Whatsapp berichtje (dit nummer kun je niet bellen) en dan plannen we een kennismakingsgesprek in.

*mocht de knop hierboven niet werken bij jou of stuur je sowieso liever een mailtje dan een Whatsapp bericht, stuur dan een mail naar hallo@hanni.nl.